Digital Signage

Šta je Digital Signage?

 

Digital signage (digitalno oglašavanje) predstavlja sistem oglašavanja preko digitalnih ekrana, kojima možete upravljati pomoću računara sa udaljene lokacije.

Svaki ekran (monitor) može prezentovati drugačiji sadržaj (internet prezentacije, slike, reklamne spotove, tekst, ton…).

Na samom ekranu (najčešće su u pitanju digitalni LCD (TFT) ili Plazma (PDP) ekrani) možete prikazati više prezentacija simultano, jednostavnije rečeno, možete koristiti 1 ekran kao više manjih susednih ekrana.

Ekrani se mogu postaviti unutar i van objekta. Digital signage se najčešće koristi u: hotelima, restoranima, bibliotekama, bankama, auto salonima, poslovnim objektima, diskotekama, na autobuskim / železničkim stanicama…

Kako Digitalno Oglašavanje funksioniše?

 

Iz centrale se emituju prethodno pripremljene multimedijalne prezentacije na ekran koji je na udaljenoj lokaciji.

Moguće je praviti i izmene koje će se emitovati u „real time-u“, drugim rečima, moguće je napraviti prezentaciju i u realnom vremenu istu prikazati ciljanoj publici na određenom displeju (ekranu).

Prednosti digital signage-a

 

  • Savremen i jednostavan način prezentovanja informacija
  • Minimalni troškovi
  • Raznovrsnost sadržaja koji se može prikazati itd.

Digital Signage Mobilni Kiosk

Kada nekome pomenete digital signage, većina ljudi zamišlja statičan panel na zidu sa multimedijalnim sadržajem. Prenosivi Digital Signage Kiosk je mnogo više od toga, on predstavlja vašu pokretnu reklamu, gde god da ste se uputili.

Po mogućnostima je ravnopravan sa svojim statičnim rođakom, sa bitnom razlikom, mobilan je, mogu se koristiti obe strane za prikaz sadrzaja i njegov ram se može izraditi i ukrasiti (brendirati) na način na koji to klijentu odgovara.

Idealan je za prezentovanje firmi na sajmovima, kao i za restorane, hotele, tržne centre, autobuske stanice… Sat-net vam nudi mogućnost iznajmljivanja kioska za vaše potrebe, kao i izradu novog.

Galerija slika: